Nanotechnológiás - Ablaktisztítás Budapest - Alpintechnika nélküli

Vízkőmentesítős nanotechnológiás - Magas fényű ablaktisztítás - Még ma megtöltjük fényözönnel helységeit.

 

Hozzáértő szakemberektől ablaktisztítás hatékonyan a nap 24 órájában – Keretekkel együtt kecsegtető árakon!


Speciálisan új termékcsaládunknak köszönhetően az ablakain nem maradnak vízkő foltok. Ezen felül az üvegei vízlepergető hatásúak lesznek hónapokig, ha a nanotechnológiás vegyszeres kezelést kéri az ablaktisztításnál. A keretek tisztításáért nem számolunk fel külön árat. Külön kérésre fém burkolatú ablakkereteket kezeljük, védőbevonattal. Melynek hatása, akár több mint tíz évig is tarthat és bármilyen külső természeti hatásnak ellenáll.  Műanyag borítású ablakokra nagyhatású műanyagtisztítós vegyszert alkalmazunk, ettől visszanyerik eredeti színüket. Természetesen felelősséget vállalunk az ablaktakarítás alatt.

Amennyiben az ablakai festékesek, ragasztósak karcmentesen eltávolítjuk ezeket a szennyeződéseket róla.

 

Kiknek ajánljuk:

Iskoláknak, magánembereknek, cégeknek, üzemeknek, gyáraknak. Akár legyen kis mennyiség vagy több ezer négyzetméter ablaktisztítás - mi állunk rendelkezésére bizalommal.

 

Részletek az ablaktisztítási folyamatról:

Keretek takarításai: Az ablakkeretek anyagainak fajtáit megkülönböztetjük. Az ablaktakarítás során a felületeket megfelelő tisztítószerrel takarítjuk le. Az ablakkeret réseit forrógőzzel tisztítjuk le. Az utolsó fázisba a letakarított felületek kezeljük felületkezelő takarítószerrel.

 

Ablaküveg tisztítása: Az ablaküvegeket speciális védőszerrel tisztítjuk mely száradás után vízlepergető hatással rendelkezik. Hosszú hónapokig nem kell újra tisztítani a felületet, mert vízkőoldós hatása van. A falakat nem vizezzük el. A végeredmény karcmentes és ragyogó!