Kecsegtető árak - Irodatakarítás Budapesten - irodák takarítása

Irodatakarítás ✔ Ez mostantól nem lesz luxus önnek. Baráti árakon Kínáljuk önnek az irodatakarítást és most még ezen is felül, kedvezményesek az árak.

Irodatakarítás Költség kímélően!
Spóroljon az irodatakarításon úgy, hogy az nehogy minőség rovására menjen! Miért ne kellene önnek a legmagabiztosabb szolgáltató az irodáinak takarítására. Ha tőlünk rendel irodatakarítást nem csak jó árat kap, hanem számos akcióval és kedvezménnyel kedveskedünk folyamatosan hosszú távú megrendelőinknek. Mert mi megjutalmazzuk a megrendelőinket!

 

Szaktudás az irodatakarítás alatt!
Nem kell számos takarításokkal foglalkozó cégek hadait bevetnie a tisztaságra. Mindent egy helyről megoldhat. Elkoszolódott a szőnyege vagy ablakain már nem lát ki a piszoktól – ezt is megoldjuk. Tehát egy komplett felelősségteljes szakmailag felkészült csapatot kap, akik az irodatakarításra vannak kiképezve és maximalisták.


 

Miért éppen minket válasszon irodatakarítás szolgáltatásra?
„Nincs olyan, hogy lehetetlen és nem megoldható, vagy csak külön díjért csinálom meg” - Teljes körű felelősséget vállalunk és garanciát a munkánkra. A kivitelezés a szereződés szerint meghatározott módon történik az ön igényének megfelelően. A személyzetünket folyamatosan ellenőrizzük a területeken és képezzük őket, hogy hatékonyak és gyorsak legyenek, és persze ha kell, észrevétlenül tisztaságot varázsoljanak figyelem felkeltés nélkül.

 

Az irodatakarítás árak legyenek megfizethetők és versenyképesek a jelenlegi piacon.

 

Megrendelés menete:
Helyszíni felmérés szükséges, ami teljesen ingyenes. Nincs egyforma iroda és alapterület elrendezés. Telefonos egyeztetéssel.

 

AKCIÓS 6000 FT-os Bruttó Irodatakarítás alapcsomag részletei:

  • Bútorok, asztalok portörlése
  • Monitor, telefonok száraz tisztítása.
  • Vitrines szekrény üveges ajtójának takarítása
  • Szék, fotel, ülőgarnitúra porszívózása.
  • Ablakpárkány, letörlése.
  • Talaj pormentesítése porszívóval, felmosása.
  • Szaniterek kis fertőtlenítős takarítása
  • Konyhák alaptakarításai