Irodatakarítás mesterektől, egy új technológiával. 5000FT/alk.

"Nálunk az ajánlatkérés és a helyszíni felmérés teljesen ingyenes. A minőségi takarítás most elérhető áron! Tegyen próbára minket! "

Vegyszereinket úgy választottuk meg, hogy azok ne csak hatékonyan tisztítsanak hanem ápolják és védjék a takarítandó felületeket.

Irodatakarítás

Már heti 1 alkalomtól
Már elérhető heti 1 alkalomtól a minőségi takarítás. Válassza a biztonságos megoldást .

Alacsony árakon már 5000 Ft-ért.

Szaktanácsadás, olcsób költség keret
Minden területen új kivitelezési terv . Tanácsadás költség csökkentésre, hogyan spóroljon a takarításon, hogy az ne okozzon minőség romlást.

Megfelelő állandó kultúrált személyzet
Biztosítással rendelkezünk. A munkatársaink baleset és tűzvédelmi oktatásban részesülnek minden munkakezdés során.

A részletek:

Spóroljon a takarításon úgy, hogy az ne a minőség rovására menjen. Az alapcsomagunkat le faragtuk a legkedvezőbb árra. Takarítási folyamatait úgy állítottuk össze, hogy az a minőségi elvárásoknak eleget tegyen.

 

Célunk:
Célunk – számos piaci résztvevővel ellentétben nem a rövid ideig drágán történő munkák végzése, hanem – a hosszú-távú, kiegyensúlyozott, sikeres együttműködés. Csapatunk javarészt fiatalokból áll, de természetesen elfogadjuk a tapasztaltabb, idősebb szakemberek véleményét is. Szívből reméljük, hogy Társaságunk bemutatkozó sorai elnyeri tetszésüket, s hamarosan partnereink között köszönthetjük Önöket.

 

Vegyszereinket úgy választottuk meg, hogy azok ne csak hatékonyan tisztítsanak hanem ápolják és védjék a takarítandó felületeket. Így a letakarított tárgyak, felületek nem használódnak el. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, hogy a környeze tünkre is ügyeljünk. A tisztítószereink 100 %-ig lebomlanak.

Mi ügyelünk a részletekre. Számunkra fontos, hogy megrendelőink elégedettek legyenek.

 

Az irodatakarítási AKCIÓKRÓL ide kattintva olvashat » » »

 

Mit tartalmaz egy alapcsomag ide kattintva megnézheti. » » »

 

 

Árajánlatkérését ide kattintva teheti meg