Allergia semlegesítős kárpittisztítás | Viszlát atka!

Kárpittisztítás 1 óra alatt kész is - Kárpitok tisztítása foltok nélkül otthonában!

Kárpittisztítás: Lakásban, irodában, céges autóban mindenhol bőven találhatunk kárpitot, ami bizony a mindennapi használat során, rendkívüli módon képes elkoszolódni. Fontos tudni, hogy az otthoni kárpittisztítás során könnyen nagyobb kárt tehetünk, mint hasznot, főleg, ha kárpitunk különleges és drága szövetből készült.
A kárpittisztításhoz egy bizonyos szakértelem szükséges, hogy a használt takarítószerek ne károsítsák a szövet szálait, s azok ne nyúljanak meg. Legtöbb esetben házilag csak az apróbb foltokat tudjuk kárpittisztítás során eltűntetni, a komolyabb foltoktól már nem tudunk szabadulni.

 

Milyen takarítószerrel dolgozunk a kárpittisztítás során?
Egy olyan kivalló német tisztítószert alkalmazunk, mely az atkákat és az allergia kiváltó anyagokat és a port semlegesíti. Kivallóan tisztítja majdnem az összes szövetanyagot, folt vagy maródás nélkül. Ez az anyag intenzív tenzid és polimer tartalmú, és nem habosodik. A szennyeződéseket kioldja gyorsan. A szövetekben maradó nedvességgel polimer agglomerátumot képez, amely száradás után felszívható egy sima porszívóval. Teljesen színtartó és 99% lebomlik.


 

Mennyi időt vesz igénybe általában otthonomban vagy irodában a kárpittisztítás?

További szőnyegtisztítási ajánlataink!

Szőnyegtisztítás

Padlószőnyeg tisztítás

Kárpitok tisztítása

Cégünk tökéletes biztonsággal fog a kárpittisztításhoz, csupán egyetlen óra szükséges ahhoz, hogy bármilyen anyagból készült kárpitjait tökéletesen tisztává varázsoljuk a kárpittisztítás során.

 

 

15-10 fok mellett 1-2 órán belül szárad meg.