Ablaktisztítás! Röviden:

"Nálunk az ajánlatkérés és a helyszíni felmérés teljesen ingyenes. A minőségi takarítás most elérhető áron! Tegyen próbára minket! "

 

Ablaktisztítás folyamat: (az akciókat alul olvashatod)
Első lépésben átportalanítjuk az üvegfelület kereteit egy portalanító kendővel vagy lehetőség szerint porszívóval. A következő  lépésben a kereteket átmossuk szakszerűen egy víz visszaszívós gép segítségével (így nincs tócsa)a borítás anyagának megfelelően. Utána szárazra töröljük azt. Következhet az ablakfelület:

 

1.lépés: Vizező huzatot vegyszeres vízben átmossuk, kicsavarjuk, és kis rétegben felvisszük az ablakra.
2. lépés: Erre kifejlesztett "mikró" vékony pengézővel eltávolítjuk az üvegről a szennyeződéseket pl.:festék foltokat, matrica(eltávolítás) maradványokat. Ez nem karcol, de tényleg!
3.lépés: Ugyanaz, mint az első.
4. lépés: A felesleges szennyes vizet eltávolítjuk az ablakról lehúzó szerszámmal csíkmentesen. A vizecskét alul várja egy vízszívós porszívó, ami beszippantja a felesleges lecsöpögő vizet! »

 

Próbáld, ki de tényleg ragyogó!!!!

 

Ablaktisztítás felújítás után

Felújítás utáni ablaktisztítás. Akár legyen festékes, malteros, vízköves, fóliázott vagy csak poros az üvegfelület és kerete. Nálunk nincs akadály. A felületet forró gőzzel vagy karcolásmentes mikró pengével eltávolítjuk a foltokat. A matricákat eltávolítjuk, akárhol legyen is a felületen.

 

Ablaktisztítás nagyobb létesítményeknek

Vállaljuk bevásárlóközpontok, irodaházak, üzemek üvegfelületének tisztítását . Rövid határidővel éjjel-nappali munkavégzéssel hétvégén is.Részteljesítéssel akár.

 

Ablaktisztítás üzletekben

A teljesítés mindig este 10 órától reggel 8 óráig zajlik. Az ablaktisztítás során a lecsöpögő vizet minden esetben felmossuk a talajról. A feliratok, reklámtáblák tisztítása az árban benne van.

 

Ablaktisztítás lakásokban, irodákban.

Nálunk az ablakok körül és alatta nem vizeződik el a talaj és a fal az ablaktisztítás során. Külön figyelmet fordítunk erre. Csík- és folt mentesen takarítjuk az üveget és kereteit.

 

ABLAKTISZTÍTÁS AKCIÓK:

Lakásoknak, irodáknak:

Teljes ablaküveg takarítás nanotechnológiával(kerettekel): most akár 15000 Ft-tól (netto).(max 100 m²-ig a lakás vagy iroda alapterülete). ön spórolt: 8000 Ft-ot

Érvényes 2012 február 31-ig. MEGHOSSZABÍTOTTUK a nagy érdeklődésre tekintettel. április 31-ig

Felújítás utáni ablaküveg takarítás nanotechnológiával(kerettekel): most akár 20000 Ft(-tól netto) (max 100 m²-ig a lakás vagy iroda alapterülete) ön spórolt: 10000 Ft-ot

Érvényes 2012 február 31-ig. MEGHOSSZABÍTOTTUK a nagy érdeklődésre tekintettel. április 31-ig

 

Irodatakarítás akcióját: itt olvashatod...

Szőnyegtisztítás akcióját: itt olvashatod...

Nagytakarítás akcióját: itt olvashatod...

Felújítás utáni takarítás akcióját: itt olvashatod...

 

Hívjon és még ma ki lát ablakán.

 

Küldjön nekünk üzenetet: