Tel:+36203806398 A professzionális takarító cég!
takarítás takarítás

Irodatakarítás

Joggal kérdezheti, hogy miben vagyunk mások mint a többi a takarító cég a piacon.

Elsődleges szempont, hogy nálunk nincs olyan takarítási folyamat mely havonta egyszer ne lenne elvégezve. Ebből adódik, hogy olyan feladat, hogy nagytakarítás( gépi súrolás, csempe mosás, szőnyeg és kárpittisztítás, ablaktisztítás) nem időhöz és külön költséghez kötött, mert ezek a feladatok egy jól megszervezett takarítási folyamat során elvégezhetőek. Tehát ezeket már mi bele kalkuláltuk árainkba.

Vegyszereinket úgy választottuk meg, hogy azok ne csak hatékonyan tisztítsanak hanem ápolják és védjék a takarítandó felületeket. Így a letakarított tárgyak, felületek nem használódnak el. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, hogy a környezetünkre is ügyeljünk. A tisztítószereink 100 %-ig lebomlanak és biztonsági adatlappal rendelkeznek.

Kérjen egy bemutatkozó takarítást ahol ön is szembesülhet, hogy mi miért is vagyunk mások mint a többi takarító cég. Mindezt most egy napi takarítás áráért. Bővebb információért hívja az alábbi telefonszámot:06203806398

Célunk:  számos piaci résztvevővel ellentétben nem a rövid ideig drágán történő munkák végzése, hanem  a hosszú-távú, kiegyensúlyozott, sikeres együttműködés. Szívből reméljük, hogy Társaságunk bemutatkozó sorai elnyeri tetszésüket, s hamarosan partnereink között köszönthetjük Önöket.

 

  • A tökéletes tisztaság. Egy új korszak kezdete a takarításban. Flowers-Aragorn Bt. © 2010 •Takarítás oldal HASZNOS LINKEKEK elérhető áron, lakások, irodák, nagyob létesítményeknek. Már 150FT/nm-től..Takarítás takarító takarítás takarító cég takarítás Budapest Takarítás takarító takarítás, takarító cég takarítás Budapest Takarítás takarító takarítás takarító cég takarítás Budapest Takarítás Lakástakarítás takarító takarítás takarító cég takarítás Budapest ★ ADP linkek - linkkatalógus . Takarítói állások.Takarítás és karbantartás Lakástakarítás