Cleaning-Aragorn névjegye

Munka takarítás tippek?

"Blogoljál velünk, olvass sokat és legyél te is profi takarító "

Munka takarítás oldalunk

A munka takarítás tippek.

Publikálva ekkor: 2012. Február 15. írta admin itt:

Ez egy elgondolkodtató kérdés. A takarítás munka e vajon, vagy csak simán szórakozás? A tények magukért beszélnek. Kezdjünk el takarítani és már is rájövünk ennek a lényegére. A takarítás közben fárad az ember. Hajolgat, le föl ugrál, a létráról Akkor ez lehet torna is?

Tegyük félre a humort.

 

A takarítás munka igen is erős fizikai munka. Az otthoni takarításaink is fárasztóak lehetetnek egy idő után kérdés meddig tart. Mi takarítók tudjuk, hogy ezek a munkavégzések kemény álló képességet igényelnek. Nem lehet össze hasonlítani az irodai munkával. Gondoljunk, csak bele egy álló napon keresztül csak takarítunk: Ablakot tisztítunk, csempét mosunk, port törlünk, szekrényeket mozgatunk stb. és mind ezt egy adott időn belül kell elvégezni, nap, mint nap, óráról órára. Ön szerint a takarítási munka szórakozás?

 

Sokan vannak, akik megvetik a takarítókat, mert magasabb pozícióban vannak. De ők is csak ugyan olyan emberek mint mások, csak keményebben dolgoznak a megélhetőségükért. Mi nap egyik alkalmazott munkatársam panaszkodott, hogy ahol takarít a vezetővel szembe találkozott az utcán köszönt neki, de ő elfordult mintha nem ismerné. Én erre azt mondtam neki, hogy ne foglakozzon vele bár most lehet, hogy magas lovon érzi magát de volt már olyan, hogy fordult a kocka és a vezető munkatársból takarító munkatárs lett.

Tanácsom ilyen helyzetekre: Legyünk emberségesebbek és fogjunk össze segítsünk a rászorulókon.


 

Küldjön nekünk üzenetet: