Atkamentesítős padlószőnyeg tisztítás - Forradalmian új technológiával

Antiallergén tisztítószerrel - Padlószőnyeg tisztítás - Extrakciós, kefés mélytisztítás

Padlószőnyeg tisztítás: A padlószőnyeg amellett, hogy esztétikus, elegáns megjelenést biztosít otthonunknak, irodánknak, tisztítása rendkívül nehézkes. Mozgatni nem lehet, házilag csak az itt-ott éktelenkedő foltokat tudjuk „kezelni”, ami nem esztétikus. A padlószőnyeg tisztítására ideális esetben évente többször is szükség lehet.

 

Padlószőnyeg tisztítás során eltűnik a folt és baktérium illetve vírusinaktiváló hatás keletkezik.
A porszívó sem képes teljes mértékben a padlószőnyeg tisztítására, a por mellett az atkák, és az egészségünkre káros baktériumok is megtelepedhetnek a koszos padlószőnyeg szálain.
Cégünk a padlószőnyeg tisztítás során olyan speciális vegyszert használ, ami előtt számos folt nem képes megmaradni, legyen az kávé, rozsda, üdítő vagy étel.

 

Választható tisztítási technológia a padlószőnyeg takarítás során: Lehetőségeink szerint két fajta szőnyegtisztítási technológiával állunk az ön rendelkezésére.
Elsődleges olcsóbb padlószőnyeg takarítás technológiája az extrakciós tisztítás mely lehetőséget nyújt egy gépsegítségével mélytisztítani a szőnyeget hatékonyan az oxigén és a víz segítségével természetesen antiallergén takarítószerrel.

A második takarítási technológiánk az egytárcsás szőnyeg kefés tisztítás mely igaz egy kicsit drágább tisztítás, de viszont hatékonyabb takarítás. Ez a fajta padlószőnyeg tisztítás samponos tisztítószerrel történik mely nem Szin fakító és nincs színoldó hatása.

További szőnyegtisztítási ajánlataink!

Szőnyegtisztítások

Padlószőnyeg tisztítás

Kárpittisztítás

 


 

 

Ha gyors, minőségi padlószőnyeg tisztítást szeretne, ne tűrje el a koszos foltokat, tárcsázza cégünk számát most!