Cleaning-Aragorn névjegye

A legátfogóbb takarítás szolgáltatás.

"Nálunk az ajánlatkérés és a helyszíni felmérés teljesen ingyenes. Tegyen próbára minket! "

 

Bővebben a takarítás szolgáltatás kinálatainkból:

Lakástakarítás

 

Ezt a takarítási formát azoknak ajánljuk, akik heti rendszerességgel szeretnének takarítást rendelni. Olcsó árak magas minőség a legjobb takarítói szolgáltatás.Általános takarítások során külső takarítást végez a takarító hölgy. Természetesen megbeszélés tárgy szokott lenni a takarítási folyamat a lakástakarítások során.

 

Irodatakarítás

 

Irodatakarítást általában cégeknek ajánljuk, ahol már nem tudják belső alkalmazottakkal a takarítást véghezvinni vagy csak nem marad rá már idejük. A legkisebb alkalom száma a takarításnak 2 hetente egy alkalom. Természetesen napi takarítást is vállalunk a hét minden napjára. A felszereléseket és az anyagokat bele kalkuláljuk árainkba, hogy a kedves megrendelőnek ezekkel ne keljen foglalkoznia. A nagytakarítást havonta biztosítjuk árainkban a heti megrendeléseknél. Ragyogó tisztaság egy szempillantás alatt.


Felújítás utáni takarítások

 

Természetesen felújítás utáni takarításokat azon kedves leendő megrendelőinknek ajánljuk, akik felújították otthonukat, irodájukat, létesítményüket. A finomport a területről teljes egészében eltávolítjuk. A takarításaink kivitelezésekor ügyelünk az új burkolatokra és bútorokra illetve nyílászárókra. Rendelje meg tőlünk a felújítás utáni takarítást és már másnap beköltözhet.


Piperetakarítás

 

A takarítás felső kategóriája. Itt aztán minden van! A takarítandó helységek minden porcikáját át takarítjuk, fertőtlenítjük, kezeljük. Azoknak ajánljuk, aki szeretnének egy alapos takarítást felületkezeléssel. Elhanyagolt lakások, irodák és egyéb létesítmények teljes körű takarítását ebbe a kategóriába soroljuk. Parkettafényezés, mikró rétegek kialakítása a felületeken, atkátlanítós szőnyeg és kárpittisztítás stb. Csillogó felületek tökéletes harmonikus tisztaság.


Nagytakarítás

 

Ez a legnépszerűbb takarítás. Egy átfogó nagytakarítás melyhez több csomagot is biztosítunk NT1 nagytakarítási csomag, NT2 nagytakarítási csomag, NT3 nagytakarítási csomag, XXL nagytakarítási csomag. Ezek a csomagok egy átfogó takarítást nyújtanak helységeinek, bútorainak, felületeinek. Itt mindnet megtalál, amire önnek szüksége van. Függönymosás, ablaktisztítást nanotechnológiás vegyszerrel, vízkőmentesítés, zsíroldás, felületkezelés. Elfogadható árak biztos minőség, bio vegyszerek.


Ablaktisztítás

 

Ablaktisztítás csíkmentesen víz lepergető hatással akár 3 hónapig. Magas fénnyel karcmentesen takarítjuk üveg felületeket. Akár csak egy ablaktisztítás lakásában vagy üzemében, vagy felújítás utáni ablaktisztítás nekünk nem akadály. Gyors munkavégzés pontos munka. Alpintechnika. Lásson át ablakain még ma!


Kirakatüveg tisztítás

 

Üzlethelységek kirakat üvegeinek, üvegportáljainak tisztítása gyorsan és hatékonyan. Havi rendszerességgel 9 m méter magasig alpintechnika nélkül. Elérhető üzleteknek. Alacsony áron minőség!


Lépcsőház takarításainkról

 

Szolgáltatásunkat ajánljuk lépcsőházaknak, zárt és nyitott udvarral rendelkező ügyfeleinknek. Kukakihúzás és heti rendszerességgel, hozzáértő szakemberektől már heti egy alkalomtól. Akár háromhavonta díjazás.


Üzemi takarítás szolgáltatás

 

Ajánljuk üzemeknek, gyáraknak, hűtőházaknak, vendéglátó ipari egységek konyháinak ezt a takarítást. Pontos és alapos munka speciális gépparkkal. A fertőtlenítőszerink az ÁNTSZ által előírt vegyszerek.


Szőnyegtisztítás

 

Atkátlanítós mélytisztítás otthonába. Extrakciós vagy kefés géppel minden szőnyegtípusra. Nem vizezi el, nem foltoz, nem veszít a színéből a szőnyeget. Helyszínen 1 órán belül tisztítjuk ki szőnyegét kárpitját.


Padlószőnyeg tisztítás

 

Padlószőnyeg tisztítás bármilyen mennyiségben. Régi koszos szőnyegét kitisztítjuk, speciális vegyszerrel mely hatékonyan távolítja el kávé, cola, rozsda foltokat is. Gyors munkavégzés elfogadható áron.


Kárpittisztítás

 

Kárpittisztítás szálszakadás nélkül. Erre a takarítási formára nagyon ügyelünk, hogy a szálak ne sérüljenek, nyúljanak. Lehet szövet, műbőrhatású kárpit nekünk nem akadály. 1 órán belül tisztává varázsoljuk kárpitjait kellő odafigyeléssel.


Fertőtlenítés

 

Ajánljuk azoknak a kedves megrendelőinknek, akik esetleg valamilyen allergiában szenvednek illetve elhanyagolt szanitereknek. Esetleg korházból hazatérve steril környezetet szeretnének kialakítani ápolásra szoruló hozzátartozóiknak. Steril otthont mindenkinek.


Rendezvény utáni takarítások

 

Rendezvények előtt, után esetleg rendezvény alatt takarítási felügyeletre ajánljuk. Hatékony, gyors, nagyobb takarítási létszámban. 0-24H órában biztosítjuk elfogadható árakkal.


Garázstakarítás

 

Mély garázsok, teremgarázsok gépi tisztítása és piperetakarítása. Műgyanta és beton felületen. Széles gépparkunknak köszönhetően nincs akadály. Kipufogógáz, olaj, foltok ezek eltűnnek a takarítások után. Korrekt takarítás jó áron referenciákkal. Raktártakarítás fél áron.

 

Takarítás AKCIÓKAT itt tekintheti meg. » » »

 

 

Villanyszerelési szolgáltatásaink:

Villanyszerelés-karbantartás
Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatok
Mérőhely kiépítés
Elműs ügyintézés
Villanyszerelés
Gyorsszolgálat
Felújítás