Cleaning-Aragorn névjegye

Padlószőnyegtisztítás, szőnyegtisztítás. Kiszállásidíj nélkül!

"Nálunk az ajánlatkérés és a helyszíni felmérés teljesen ingyenes. A minőségi takarítás most elérhető áron! Tegyen próbára minket! "

Koszos, foltos nem tudja mit kezdjen vele! Ne dobja ki inkább tisztíttassa ki!Vállaljuk szőnyeg, padlószőnyeg, kárpit gépi mély tisztítását.

Szőnyegtisztítás

Padlószőnyegtisztítás:

Szőnyegtisztítás Lakásokban, irodákban
Kiszállási díj nélkül mélytisztítás extrakciós géppel. 1 órán belül szárad. Atkátlanít és szagsemlegesítő hatású. Jó illatú.

Padlószőnyegtisztítás
Elhasználódott, foltos ez nálunk nem akadály. Mélytisztítás, tisztítás után vizes a felület. Szineket nem fakítja ki hanem élénkíti. Akció!

Kárpittisztítás
Gyors elkészülési idő. Erős folt eltávolító hatású vegyszer  100%-ig bió. A tisztítás során a felület jól tisztul. Bársony nem akadály!

A részletek: (az akciókat alul olvashatod)
Házhoz megyünk. Így nem kell elszállítatni a szőnyegét. Elkészülési idő 1-3 óra. Szaradási idő 1-2 óra.
100 % bió!
Jó illatú!
Minden szöveten használható!
Kiszállási díj nélkül. Hétvégén is. Éjjel-nappal.

 

Kapcsolat felvétel e-mailen hogyan:
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot és adja meg telefonszámát. Ezután A szőnyegtisztító mester kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot. Munkatársunk az ön elmondása szerint ad egy hozzávetőleges árajánlatot amely tartalmazza a maximum és a minimum árat. Ez ha önnek megfelel akkor a helyszínen pontosítjuk ajánlatunkat amely nem szokott eltérni a telefonos ajánlattól. Megegyezés és már kezdődhet is a tisztítás.

 

SZŐNYEGTISZTÍTÁS AKCIÓK:

Lakásoknak, irodáknak:

Atkátlanítós mélytisztítás: Összes szőnyegét és összes kárpitját kitisztítjuk otthonában 13000 FT -ért, ön spórolt: 27% kedvezmény, tehát az áfát most elengedjük.(Max. 100 m² alapterületű lakás vagy iroda)

Érvényes 2012 február 31-ig.

Minden kárpitisztítás egy áron: Összes kárpitját a lakásban mély tisztítjuk 10000 FT -ért, ön spórolt: 27% kedvezmény, tehát az áfát most elengedjük.(Max. 100 m² alapterületű lakás vagy iroda)

Érvényes 2012 február 31-ig.

 

Irodatakarítás akcióját: itt olvashatod...

Szőnyegtisztítás akcióját: itt olvashatod...

Nagytakarítás akcióját: itt olvashatod...

Ablaktisztítás akcióját: itt olvashatod...

 

Ajánlatkérési űrlap kitöltéséhez kattintson ide. » » »

 

 

Küldjön nekünk üzenetet