Cleaning-Aragorn névjegye

Takarítás garancia - minőség minden alkalommal.

Hívjon! - Takarítás garancia telefonszáma: 06 20/3806398 - Biztos döntés!

Hogyan működik a takarítás garancia:
I. Vállalási díj megállapítása
Minden megrendelésnél ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Tájékoztatást nyújtunk az adott információk alapján a takarítási folyamatokról és a vállalási árról illetve a garancia szolgáltatásunkról.

 

II. Ajánlatküldés e-mailen
A helyszínen megbeszéltek alapján és a megrendelő igényeire szabva kialakítjuk a vállalási árat. Ezt e-mailen elküldjük a megrendelőnek. Tehát kap egy ajánlat dokumentumot, mely tartalmazza a takarításhoz szükséges professzionális anyagok tételes listáját, az igényelt szolgáltatások listáját, a kivitelezéshez szükséges munkaerő számát és a felszereléseket a munka során. Valamint a munkadíjat és a cégünk profitját, és az ágaranciális szerződést.

 

III. Megrendelés, hogy ön igénybe vehesse a takarítást:
Ezek alapján a megrendelőnek 2-7 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megrendeli-e a szolgáltatást.

 

 

Cégünk garanciát ad a megrendelt takarítási szolgáltatásokra olyan módon, hogy a megrendelt takarítási folyamatokat, takarítási anyagokat, vállalási árat nem változtatja meg, ha az üzlet létre jött. A takarításaink alkalmával ezeket elvégzzük és oda figyelünk a garancia vállalásra. Így a megrendelőnek nem kell aggódnia az elvégzett munka minőségéért.

 

 

Felelősség vállalás a takarítás garancia mellé:
A kivitelezés alatt teljes körűen felelősséget vállalunk (anyagi felelősség) a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, nyílászárókra, bútorokra, burkolatokra, felületekre. Ezek a felületek a jelenlegi állapotuknál rosszabb állapotba nem kerülnek. Értjük mi ezt elmaródásokra, karcokra, felületi rongálásokra.Az eredeti hiányosságokra a felületen és kopásokra, amik nem tőlünk származnak, nem vállalunk felelősséget és garanciát.

 

Elvünk: a takarítás alatt garancia társuljon és felelősséget vállaljunk.
Mindenképpen a takarítási felületeket tisztábbá, teljesen pormentessé, jobb tapintásúvá tenni felületkezelésekkel (ápolószeres kezelés). Megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy a takarítási felületek visszanyerjék eredeti színüket foltmentesen ez takarítás garancia..

 

Amiket nem tudunk eltávolítani:

Festéseket, ami nem vizes bázisú, ablaküvegek kivételével.

Műanyag nyílászárokról a bemaródott szennyeződéseket, színelváltozásokat.

Mapei kerapoxid fugázó anyag szennyeződését a burkolatokon a fugázás után 5 napon túl.