takaritok.eu | A takarító cég!

Céginformációk - takaritok.eu - Rólunk bővebben

Takarítási cégünk 2004-ben alakult és családi vállalkozásnak indult. A kezdetekor 2 fővel kezdtük a munkákat. Kisebb lakásoknak és magánembereknek kínáltuk szolgáltatásainkat. Ezekben az időkben fejlesztettük ki a takarítás hatékonyságát. Ahogy cégünk fejlődött úgy bővült cégünk presztízse is.

 

A takaritok.eu az idő folyamán már irodákat és konyhák takarítását is vállalta itt tanultuk meg igazán a szennyeződések eltávolításának a leghatékonyabb módszereit úgy, hogy felületek, amin alkalmazzuk, őket ne sérüljenek. Rájöttünk, hogy minden felületnek sajátossága van és egyedi ph értéke, így egy olyan fajta tisztítószer családot alkalmazunk, ami mindezt teljesíti és a piacon is elég szép eredményeket ér el.

De azután már jött minden szőnyegtisztítás, ipari takarítás, speciális épülettakarítás, fertőtlenítés, üzemi takarítás, felületkezelés, bevonatozás egyszóval minden. Fejlődésünk során bővítettük cégünk takarító csapatát és a takarítási eszközöket is.

 

Ezekben az időkben számos takarító cég is kapcsolatban állt velünk egyszóval dolgoztak nekünk és kialakítottuk a közös munkát, ezek a takarítási cégek velünk együtt karöltve számos munkát kivitelezett minőségi kifogás nélkül a megrendelők nagy elégedettségére.

 

Takaritok.eu napjainkban már egy olyan takarítói céggé fejlődött, amelynek nincs új és lehetetlen feladat ezen a takarítás  piacon. Az ügyfeleink visszajelzése alapján szemet gyönyörködtető tisztaságot hozunk létre minden alkalommal és alapos munkánknak köszönhetően nagyon elégedettek velünk.

 

Ön se maradjon ki ügyfeleink közül, legyen a partnerünk!
Köszönjük, hogy ránk szánta idejét és elolvasta bemutatkozónkat
takaritok.eu