Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Technológiánk részben, nagytakarításról ismertető:

Alaptisztítás
Több lépcsős takarítást használunk. Erre kifejlesztett takarító eszközökkel. A szennyes vizet semlegesítés után csatornába öntjük. A higiéniai előírásokat betartva. A hulladékot az erre kihelyezett gyűjtőbe ürítjük. Első lépcsőben a felületet akár kő vagy akár fa porszívózzuk. A következő lépés eltér a padozatnak megfelelően. Kő burkolatoknál: A fugákat forró gőzzel átmossuk majd egy géppel a elszívjuk a szennyet. Utána egy extraakciós géppel melynek speciális feje kifejezetten erre van fejlesztve egy alaptisztítós vegyszerrel feltöltjük, és a kőre felhordjuk, majd a ható idő után súrolós módszerrel visszaszívjuk a szennyes vizet és egy speciális lehúzóval áthúzzuk a követ. Ennek hatására már a burkolat felülete száraz és por és szenny mentes lesz. Ezután jöhet a vegyszeres felmosás és az ápolószeres polírozás, fényezés. Faburkolatoknál: Egy speciális mop szettel felmossuk, a területet egy olyan vízzel mely tartalmazza a faburkolat albatisztítási vegyszerét. Majd egy speciális lehúzóval lehúzzuk a vizet róla és már ekkor egy száraz pormentes felületet kapunk. Ezután jöhet a ápolószeres felmosás-szárazolás, fényezés.

Ablaktisztítási Technológiánk!
Ablakkeret portalanítása,tisztítása tokkal együtt. Műanyag keret tisztítása műanyag tisztítóval. Üveg tisztítása festék és egyéb nem felmaródott anyag eltávolítása. Mikró pengével vizes felületen.(nem kaparja meg az üveget!). Szakszerű üvegtisztítás.(csík és megfolyás mentes magas fényű). Ablakpárkányok, redők tisztítása. Porszívózás, felmosás, ha szükséges.

Bútorzat:
Átporszívózzuk, az összes felületet majd jöhet az alaptisztítás egy erre kifejlesztett vegyszerrel jó alaposan belül is és a pántokat is. Ezután ápoljuk, le majd fényezzük fel a fa felületeit. A fém részeit speciális fémtisztítóval tisztítjuk át. Ezután fényes és jó tapintású felületet kapunk.

Ajtók:
Végig porszívózzuk a felület minden egyes részét. Forró Gőz tisztítóval alap tisztítjuk a felületet mely a finom port eltávolítja. Jöhet az ápolószeres tisztítás mely egy Vileda antisztatikus ronggyal és Prestó Khiel termékkel történik. A kilincseket és a fém részéket fém tisztítószerrel tisztítjuk le. ELOXA PRIMA fém ápolószerrel.