Üzemi konyha és éttermi konyhák teljes körű takarítása

Felületkezeléssel - üzemi - éttermi konyha takarítás - Fertőtlenítéssel

Az üzemi és éttermi konyhák takarítása igazi kihívás lehet mind az üzemeltetőnek, mind a dolgozóknak, s általában több céget kipróbálnak mire egy megfelelő csapat takarítási módszere, s az általuk használt tisztítószerek beválnak.

 

Az üzemi és éttermi konyhák takarítása nagy felelősség, ahol több embernek főznek, ahol több ember étkezik, ott maximálisan oda kell figyelni a tisztaságra, a mondhatni steril környezet megteremtésére. Hisz mind a kész étellel, mind az étel alapanyagokkal kifejezetten óvatosan és tiszta körülmények között lehet dolgozni.
Az üzemi és éttermi konyhák takarítása olyan speciális gépekkel történik, aminek nyomán maximálisan tiszta környezetet teremtünk.  Tisztítószereink, fertőtlenítőszereink megfelelnek az ÁNTSZ előírásainak.

 

Amennyiben ön rendelkezik, vagy éppen vezet egy étteremi konyhát és szeretné, ha egy hétvége alatt vagy egy kiszemelt időpontba egy takarító cég kitakarítsa azt és a takarítás alatt fertőtlenítsen és 100%-ig eltávolítsa a zsíros, olajos szennyeződéseket illetve, felső elszívó berendezéseket akképpen, hogy e közben, maximálisan oda figyel a felületek állagára és minőségére, akkor hívjon mindenképpen minket!

 

HACCP takarításokat is vállalunk melynek, szigorú tisztítószer és takarítási rendszernek kell megfelelni. Amennyiben ilyen takarítást rendelne, akkor kérjük, mindenképpen jelezze ajánlatkérésnél.

 

További szőnyegtisztítási ajánlataink!

Konyhatakarítás

Üzemi konyha, étterem takarítás